Tulcea: Bătaie pentru postul de şef la Poliţia Municipiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 28 septembrie, la Ministerul de Interne va avea loc concursul pentru ocuparea postului de şef la Poliţia Municipiului Tulcea. Pentru ocuparea aceastei funcţii de conducere s-au înscris cinci ofiţeri. Activitatea acestora va fi analizată în şedinţa de comandă a IJP, spune comisarul-şef Vasile Şofan,şeful instituţiei.

De mai bine de două luni, postul de şef al Poliţiei Tulcea este vacant. În luna august a fost organizat un concurs pentru ocuparea funcţiei de comandă,dar niciunul dintre candidaţi nu a fost admis.Cinci ofiţeri din cadrul IJP Tulcea se luptă pentru şefia Poliţiei Municipiului. Comisarii Daniel Muhuleţ, Lucian Radu, subcomisarii Cristian Lădaru, Gabirel Muhuleţ şi inspectorul principal Daniel sunt aspiranţii pentru fotoliul de şef la Poliţia Municipiului.Activitatea acestora, susţine şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul Vasile Şofan, va fi analizată de Comanda Inspectoratului.
Concursul este organizat pe 28 septembrie. Şofan susţine că este posibil ca din cei cinci ofiţeri care şi-au anunţat candidatura, unii să fie eliminaţi din cursă. Asta după ce vor fi analizaţi toţi indicatorii de performanţă profesională şi probitate morală.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite