Tulcea: Bărbat de 30 de ani accidentat pe trecerea de pietoni de la Piaţa Veche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este al patrulea accident petrecut pe această trecere de pietoni în ultimele săptămâni. Victima a fost rănită uşor, nu are decât o fractură la gambă. Poliţia investighează cazul

Evenimentul s-a petrecut astăzi, în jurul orelor 13.00. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost lovit de autoturismul Dacia în timp ce traversa strada regulamentar. La volanul maşinii se afla un bărbat de 35 de ani.
„Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi poseda permis conform categoriei. Poliţia cercetează împrejurările în care s-a produs acest accident“, a declarat Daniela Condrea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
„Bărbatul a fost rănit uşor, are doar o fractură la gambă“, spune dr. Dumitru Vâlcu, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
Acesta este al patrulea accident petrecut pe trecerea de pietoni din ultimele săptămâni. Autorităţile locale promit că în zonă va ajunge un nou limitator de viteză, şi asta pentru că, din câte se pare, altă soluţie pentru evitarea accidentelor nu există.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite