Tulcea: Baladele Deltei dansează turceşte la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia de Cultură Galaţi, în parteneriat cu Uniunea Democrată Turcă din România – filiala Galaţi şi Centrul Cultural „Dunărea de Jos”  organizează manifestări cultural – artistice dedicate tradiţiilor şi obiceiurilor populare de primăvară, moştenire culturală a tuturor comunităţilor etnice din zona Euroregiunii Dunării de Jos.

Manifestările încep de mâine, de la ora 10.00, prin comemorarea eroilor turci din primul război mondial la Brăila şi continuă cu simpozionul „De la Zamolxe, Dedekorkut, Oghuz Khan până în prezent – tradiţii şi obiceiuri de primăvară la Dunărea de Jos”.  Pe 19 martie se vizitează obiectivele cultural – artistice din Galaţi, iar începând cu ora 13.00 activităţile se mută la Teatrul Dramatic.
Judeţul Tulcea va fi reprezentat la Galaţi de artiştii Ansamblului Artistic „Baladele Deltei”, care va prezenta un program de cântece şi dansuri turceşti (în premieră), precum şi cântece şi dansuri din Dobrogea. Spectacolul va avea loc pe 19 martie începând cu orele 13.00  la Teatrul Dramatic „Fani Tardini“ Galaţi.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite