Tulcea: Autorizarea plajei Sulina, în așteptare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși sezonul turistic a început, investiția realizată de Ministerul Turismului nu poate fi încă folosită până autoritățile nu primesc OK-ul de la Comisia Europeană. Administrația Zonei Libere Sulina a preluat investiția de la Consiliului Județean.

Reprezentanții AZL spun că au preluat în administrare obiectivele realizate de către Ministerul Turismului dar așteaptă hotărârea de Guvern prin care și bucata de plajă aferentă lucrărilor să fie preluate de la Administrația Rezervației.

„Noi am preluat doar investiția, urmează să preluăm și terenul. Sperăm ca procedura de infringement să nu fie demarată de către Comisia Europeană. Până nu avem o decizie din partea Comisiei Europene, noi nu vom desfășura în zonă nimic împotriva legii“, spune directorul AZL, Marius Mitrea.

Obiectivul preluat de AZL cuprinde în momentul de față o parcare pentru 20 de autoturisme, șase module chioșc din structură de lemn destinate închirierii în vederea desfășurării de activități administrative și comerciale, punct de prim ajutor, post salvamar, cabine de duș, grupuri sanitare, alei pietonale și carosabile, locuri de joacă, pasarele acvatice din lemn.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite