Automatul de bilete din Piața Veche i-a furat cinci lei unui pensionar tulcean!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Automatul de bilete al societății de Transport Public a lăsat astăzi pe unii tulceni cu buza umflată în stația din Piața Veche, neeliberând legitimația de transport după încasarea banilor. Conducerea societății spune că păgubiții își vor primi banii înapoi.

Oamenii spun că au introdus bancnotele în automat dar nu au primit niciun bilet. „Am introdus o bancnotă de 5 lei și nu mi-a eliberat nici bilet, nici rest. Am folosit în afară astfel de aparate, deosebirea e că acolo funcționau fără probleme. Am telefonat la Transport Public și mi-au spus că verifică și îmi dau banii peste câteva zile. Păi câte milioane se pot strânge acolo în câteva zile?“, se întreabă Ion Cosma (58 de ani, pensionar).

Conducerea societății de Transport Public spune că astfel de probleme sunt inerente în momentul introducerii unui nou sistem de taxare. „Apar astfel de situații și din cauza utilizării incorecte a aparatului. Cei care întâmpină astfel de probleme pot suna la noi, își comunică datele personale, noi facem o verificare și banii vor fi returnați“, precizează directorul Vladimir Șopov.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite