Tulcea: Autobuz al Societăţii de Transport Public, implicat într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva minute, pe strada Isaccei, în dreptul intersecţiei cu strada Unirii, un autobuz aparţinând Societăţii de Transport Public a fost implicat într-un accident rutier. La momentul de faţă cei doi şoferi sunt la Poliţie, pentru declaraţii

UPDATE 12.20. Directorul Societăţii de Transport Public, Vladimir Şopov, spune că incindentul a fost unul minor, şi că vina ar fi aparţinut unui alt şofer.

„Un şofer tânăr, din câte am înţeles, nu a acordat prioritate autobuzului nostru. Prejudiciul nu este mare, dar, se pare, şoferul a plecat de la locul accidentului. Poliţia va urmări incidentul pe camerele de luat vederi şi problema aceasta va fi rezolvată. Oricum, autobuzul nostru nu are decât o mică problemă la bară. A revenit deja în trafic“.

Încă nu se ştie cu precizie a cui a fost vina în acest accident. După cum spune dispecerul Societăţii, tot ce ştie la ora actuală este că autobuzul TL – 27 – STP, care circula pe linia 4, este indisponibil, astfel că o altă maşină va intra pe traseu. S-a lovit cu un KIA (B-96-EMU).
„Numai ce m-a sunat şoferul să îmi spună că pleacă la Poliţie pentru declaraţii. Nu ştiu a cui a fost vina, cert este că mie mi s-a transmis să trimit o altă maşină pe traseu“, a spus dispecerul.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite