Tulcea: Aurelian Chiriac se face înalt funcţionar public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul acestei săptămâni directorul interimar a promovat examenul pentru intrarea în categoria înalţilor funcţionari publici. Cursul durează şase luni de zile.

Directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Tulcea, a fost declarat admis la proba de dosare şi interviu pentru Programul de formare specializată pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici. Concurenţa a fost una acerba, alţi 120 de candidaţi s-au înscris la acest concurs.
Inalţii funcţionari publici realizează managementul de nivel superior în administraţia publică centrală şi în autorităţile administrative autonome. Ei pot activa în următoarele funcţii:  secretar general în cadrul ministerelor, al altor organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi în cadrul  autorităţilor administrative autonome, secretar general adjunct în cadrul ministerelor, al altor organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi în cadrul autorităţilor administrative autonome, prefect, subprefect, inspector guvernamental.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite