Tulcea: Aurelian Chiriac părăseşte Consiliul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurelian Chiriac este noul director al Direcţiei de Tineret
Aurelian Chiriac este noul director al Direcţiei de Tineret

Directorul Tineretului din Tulcea ar fi în incompatibilitate dacă ar mai rămâne consilier judeţean, astfel că în şedinţa ordinară de săptămâna viitoare se va consta încetarea de drept a mandatului lui Aurelian Chiriac. Locul lui va fi luat de Florenţiu Constantin, următorul pe lista Partidului Democrat – Liberal

Aurelian Chiriac şi-a dat demisia din Consiliul Judeţean după ultima şedinţă ordinară a Executivului, pe data de 28 septembrie 2010. A fost consilier judeţean din partea PDL timp de aproape doi ani de zile, din decembrie 2008 până în septembrie 2010.
A fost numit director interimar al Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret la data de 20 septembrie, pentru o scurtă periodă, până la organizarea concursului. Chiriac a devenit, aşadar, funcţionar public, şi a trebuit să îşi dea demisia din Consiliul Judeţean, în termen de 30 de zile.
„A trebuit să renunţ la toate funcţiile pe care le aveam, întrucât aş fi fost în incompatibilitate. Nu ştiu exact când se va organiza concursul, dar sigur voi participa“, spune Aurelian Chiriac.
În locul lui va intra în rândul consilierilor judeţeni Florenţiu Constantin.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite