Tulcea: Au prins 200 de kilograme de pește la Bogdaproste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri, localnici din Mila 23, s-au ales cu dosar penal după ce Frontiera i-a prins cu plase interzise și cu peste 200 de kilograme de pește. Cei doi au declarat că intenționau să vândă peștele capturat pe lacul Bogdaproste.


Ieri, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Chilia a oprit o ambarcaţiune cu motor în care se aflau  Florian T. (26 de ani)  şi Doru T. ( 24 de ani), ambii cu domiciliul în localitatea Mila 23,
În urma controlului au fost descoperite 40 de setci din aţă  cu  lungimea totală de 1600 metri şi 244 de kilograme de peşte din diferite specii. Cei doi au declarat că au pescuit pe lacul Bogdaproste, iar peştele capturat urma să fie comercializat.
„Întreaga cantitate de peşte a fost predată la o  societate comercială de profil, iar celor două persoane le-au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pescuit cu unelte şi scule neautorizate pe teritoriul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării în perioada de prohibiţie“, spune Natalia Agighioleanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite