Tulcea: Au anulat în instanţă tăierea de 25% din salariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tribunalul a dat câştig de cauză petenţilor
Tribunalul a dat câştig de cauză petenţilor

Angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică Tulcea au dat în judecată instituţia la două luni după ce fluturaşul de salariu a indicat cu un sfert mai puţin. În luna decembrie au primit câştig de cauză de la Tribunalul Tulcea

„Toţi angajaţii au înregistrat dosare pentru diminuarea salariilor. Noi am încercat doar să ne recuperăm drepturile salariale stabilite, nu am cerut nimic în plus“, spune dr. Adriana Argetoianu, fostă şefă a Direcţiei, una dintre petente.
Directorul instituţiei nu se află printre cei care au cerut în instanţă sfertul de leafă pierdut prin decizie de la centru. „Este dreptul colegilor mei de a acţiona în judecată“, este tot ce a declarat şefa DSP, dr. Laurenţia Militaru. 
Zece câştigători
Primele dosare au fost deja soluţionate: „Până la momentul acesta au fost finalizate în jur de zece dosare. În toate au fost admise cererile reclamanţilor. Mai avem foarte multe dosare pe rol, în diferite stadii“, spune preşedintele Tribunalului Tulcea, judecător Carmen Daniela Andrei.
Primii care au primit câştig de cauză împotriva tăierii lui Emil Boc sunt angajaţi ai primăriilor din judeţ (Mihail Kogălniceanu şi Izvoarele), respectiv ai Direcţiei de Sănătate Publică Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite