Tulcea: Circulaţie îngreunată din cauza zăpezii. Vezi aici starea drumurilor şi prognoza meteo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţie în condiţii de iarnă
Circulaţie în condiţii de iarnă

A nins toată noaptea, iar meteorologii anunţă în continuare căderi de precipitaţii. În tot judeţul se circulă în condiţii de iarnă

Pe DN 22 A, drumul care duce spre Bucureşti, şoferii trebuie să circule cu atenţie întrucât vizibilitate este redusă din cauza ceţii.
Singura problemă care a apărut în această dimineaţă în trafic a fost în zona localităţii Somova, unde o maşină de mare tonaj nu a mai putut urca. În rest, în judeţ se circulă normal, iar toate utilajele Drumurilor Naţionale şi ale Consiliului Judeţean sunt pe teren. Pe Drumurile Naţionale se acţionează cu  opt ATB-uri şi două Unimoguri şi s-au răspândit 234 tone material antiderapant.
Autorităţile recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de carosabil şi să folosească centura de siguranţă. Pe strada Isaccei, principala arteră din municipiu, se circulă normal.
Meteorologii anunţă temperaturi de până la minus 14 grade pentru azi. Aceasta este ultima ninsoare pe acest an. De mâine vremea se va mai încâlzi, cu o minimă de minus 13 grade Celsius. Întreaga săptămână, însă, vom avea temperaturi mai mici de zero grade.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite