Tulcea: Arina Ftadeev, dansatoarea care vrea să vindece oamenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arina Iulia Ftadeev - Brad
Arina Iulia Ftadeev - Brad

La numai 13 ani, Arina s-a decis ce vrea să facă în viaţă: medicina este alegerea făcută încă de la grădiniţă. De trei ani de zile face parte din clasa de aerobic a profesorului Cristian Blanga de la Palatul Copiilor. Împreună cu trupa din care face parte, AeroImpact“, Arina a participat până acum la două competiţii naţionale, de la care a venit cu premii importante.

„Am luat acum doi ani de zile premiul întâi pe ţară şi anul trecut premiul al doilea la aceeaşi competiţie. Dar acestea sunt doar premiile pe echipă. Fiecare dintre noi ne-am întors acasă cu diplome şi cupe de la aceste competiţii“, spune Arina.
Iubeşte mişcarea
Iniţial, când era mai mică, de numai 7 – 8 ani, s-a apucat de dans modern. Ca oricărui copil, îi plăcea să danseze. Mai târziu, când a ajuns în clasa a V-a, a descoperit ceea ce înseamnă dansul aerobic, şi că este o combinaţie fericită între mişcare intensă şi dans. „Îmi place extrem de mult mişcarea, îmi place să ies în oraş, să mă plimb, să dansez. Cred că aerobicul implică mai mult din acest punct de vedere, aşa că am optat pentru acest fel de dans sportiv“, spune adolescenta.
Dans pe stepper
Primul ei dans aerobic la Palat a fost pe stepper. Este o variantă modernă de prezentare a aerobicului.
Citiţi continuarea în Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite