Tulcea: Arestat pentru trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un lichidator judiciar din Tulcea este arestat pentru trafic de influenţă. Viorel Pîrlog a ajuns după gratii sâmbătă. Va sta la închisoare 29 de zile în arest preventiv, asta dacă judecătorii Curţii de Apel nu acceptă recursul lui Pîrlog.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa efectuează cercetări penale faţă de inculpatul Viorel Pîrlog, lichidator judiciar, în sarcina căruia s-au reţinut două infracţiuni de trafic de influenţă.
Se întâmpla pe 6 mai 2010. Pîrlog (lichidator judiciar al societăţii comerciale administrate de denunţător), a cerut de denunţător 1.000 lei, promiţându-i că îl va ajuta în cursul procedurii de lichidare judiciară, prin intervenţii la judecătorul sindic din cadrul Tribunalului Tulcea, în scopul de a-i favoriza poziţia în dosarul de lichidare. Din aceşti bani, denunţătorul i-a dat pe loc lichidatorului judiciar suma de 600 lei.
A mai cerut bani. În perioada 7- 9 septembrie 2010, Viorel Pîrlog i-a mai pretins denunţătorului suma de 4.000 lei pentru a interveni pe lângă acelaşi judecător sindic în scopul soluţionării lichidării judiciare într-o modalitate favorabilă denunţătorului.
Vineri s-a produs flagrantul. Inculpatul a fost surprins în flagrant delict imediat după primirea sumei de 4.000 lei de la denunţător. A doua zi acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. Tot sâmbătă Tribunalul Constanţa a decis arestarea lui Pârlog Viorel pentru 29 de zile. Urmează a se judeca recursul lui Pîrlog împotrva deciziei Tribunalului Constanţa.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite