Tulcea: Andreea Serbov, artista pasionată de matematică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea iubeşte desenul şi dansul, face cât mai mult sport în timpul liber şi este atrasă de matematică, câştigând mai toate competiţiile de genul Micul matematician la care a luat parte.

Andreea este foarte pasionată de desen, motiv pentru care urmează cursurile Cercului de specialitate din cadrul Palatului Copiilor, sub îndrumarea profesorului Nicoleta Panciu.
Până în prezent a reuşit să obţină două locuri I la concursurile la care a participat la nivel local. Primul loc I l-a obţinut la Festivalul concurs „Dragobetele – Cap de primăvară“ din luna februarie a acestui an, când a desenat doi îndrăgostiţi cu o inimă imensă între ei. Cel de al doilea loc I avea să-l obţină la începutul lunii martie la Expoziţia concurs de artă „Mărţişoare colorate“, în cadrul secţiunii de tehnici mixte.
Tehnici combinate la desen

„Am realizat atunci o lucrare folosind mai multe tehnici (creion, grafică, acuarelă) și reprezentând un copac cu mărţişoare, în mijlocul unei câmpii cu flori iar deasupra un mărţişor mare încadrat de porumbei“, descrie Andreea.

Eleva a mai participat la expoziţia dedicată Zilei Naţionale unde a obținut premiul artistic dar și la expoziția „Apa pentru orașe“. Este vorba de concursul organizat în cadrul planului de promovare a proiectului Aquaserv de reabilitare a sistemelor de apă şi apă uzată, desfăşurat la nivelul claselor V-VII, în perioada 1 februarie-15 martie.

Organizatorii concursului au fost societatea Aquaserv în colaborare cu Centrul de Informare şi Educare în Managementul Deşeurilor, din partea acestora primind un premiu special pentru posterul care a ilustrat sloganul concursului „Apa pentru oraşe“. S-a făcut remarcată și la acest concurs dar nu a obținut mai mult întrucât nu a prezentat și o mascotă a competiției, una din condițiile de participare.

Convinsă de colegele sale, a intrat de doi ani de zile și la Cercul de dans de la Palatul Copiilor, sub îndrumarea profesorului Laura Petroschi.

„M-am integrat foarte bine în acest cerc și am participat la mai multe spectacole organizate la Palatul Copiilor. În prezent ne pregătim intens pentru a participa la Festival internațional de dans modern care va avea loc la Ploiești în luna aprilie“, spune Andreea.

Citiți amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite