Tulcea: Ana Feldhazi este cosmeticiana care iubeşte muzica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubeşte muzica şi frumosul. De  la trei ani cântă şi iubeşte cu pasiune muzica. Este cosmeticiană la salonul J’adore, iar seara este artistă la terasa „Restaurantul Ciuperca“.

Cântă de la trei ani


„Mă jucam ca toţi copiii. Îmi plăcea să mă joc de-a cântăreaţa. Aveam şi public. Toţi prietenii mei de joacă erau ascultătorii mei. Eu eram artista şi aveam microfon o sticlă sau un tub de spray. Îmi plăcea la nebunie să fiu artistă şi să cânt. Încă de la grădiniţă, doamna educatoare mă punea în prim plan la serbări. Aveam deja un repertoriu şi eram fericită pe scenă“, spune Ana Feldhazi. A participat la zeci de concursuri naţionale de interpretare, unde a obţinut numeroase premii, însă din adolescenţă a îmbrăţişat altă carieră.


 A devenit cosmeticiană


 Nu a susţinut o carieră muzicală, deşi ar fi avut şanse mari. Vocea ei uimeşte prin inflexiunile vocale deosebite.
  „Pentru că iubesc frumosul şi pentru că din motive personale nu am reuşit să fac o carieră din muzică, am făcut o carieră tot pe tărâmul frumosului. Am devenit cosmeticiană. Îmi place să lucrez pentru frumuseţea clientelor mele. De fiecare dată, doamnele care vin la salon,  la cosemtică, ascultă muzică în funcţie de preferinţe. Am cântece pentru toate gusturile. Se simt bine, relaxate pentru că întotdeauna muzica are darul de a ne linişti, de a ne împăca sufletul“, spune Ana.


  Abordează toate genurile muzicale


Anei Feldhazi îi place să cânte şi să cultive frumuseţea sufletului şi a trupului. În ce priveşte pasiunea ei pentru muzică, ardeleanca ne spune că abordează toaze genurile muzicale.
„Cânt cu pasiune toate genurile muzicale. De fapt ambele pasiuni le cultiv cu aceeaşi plăcere. Cânt muzică populară, cafe-concert, muzică lăutărească. Toate genurile muizicale îmi plac. Atunci când nu cânt pentru oameni, cânt pentru mine sau familia mea. Dacă ai sufletul greu sau împovărat, cântă! Dacă nu ai voce, fă tot posibilul să nu te audă nimeni”, glumeşte Ana.


 Adoptată de Tulcea


 Mulţi se întreabă cum o ardeleancă din Bistriţa Năsăud a ajuns la Tulcea. Simplu, ne spune Ana: soarta!
 „Am plecat în Spania pentru a câştiga bani mai mulţi pentru copiii mei. Eram divorţată şi nu reuşeam să ne descurcăm. Lam cunoscut pe actualul meu soţ, deşi nu ne-am căsătorit legal şi am venit la Tulcea fără să mă gândesc foarte mult. Oraşul mi-e drag, oamenii sunt calzi şi buni. Ca noi, ardelenii, aş putea spune. Am găsit un colectiv deosebit, am cunoscut tulceni, oameni cu caracter frumos şi pot spune că mi-am găsit a doua casă. De aceea cânt cu mare dragoste pentru tulceni pentru că merită să le bucur sufletul şi inima. Când ai un talent, înseamnă că ai o comoară. Ţi-a dat-o Dumnezeu şi ca atare, dar din dar se face rai! Trebuie să dăruieşti dragoste şi frumos pentru a primi la rândul tău“.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite