Tulcea: Amenzi de 2500 de lei în curtea liceului Brad Segal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, la orele 19.00, jandarmii au descins în unităţile şcolare din Tulcea pentru a face verificări de rutină. Au aplicat amenzi de 2500 de lei pentru tineri care au intrat în şcoli fără a avea permisiune

Compartimentul Prevenire şi Combaterea Criminalităţii din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea a executat mai multe  verificari în baza planului de acţiune, în curţile mai multor licee din municipiul Tulcea. Este vorba despre Liceul Brad Segal, Liceul Economic, Colegiul Henri Coandă. Misiunea: de a menţine un climat normal de ordine şi linişte publică pentru buna desfăşurare a orelor de curs şi de siguranţă a elevilor şi profesorilor.
În urma verificărilor executate în acest sens au fost date şapte sancţiuni contravenţionale din care un avertisment la legea 61/1991 la liceul Brad Segal din Tulcea.
Adrian (18 ani), Florin (19 ani), Vasile (21 de ani), George (24 de ani) au primit câe o amendă de 500 de lei şi alţi doi minori de 16 ani au primit câte o amendă de 250 de lei pentru că au intrat în unitatea şcolară fără permisiune.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite