Tulcea: „Am fost călcat în picioare de poliţişti mascaţi în centrul Tulcei!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un vasluian susţine că a fost victima unui abuz comis de mai mulţi poliţişti tulceni. Omul de afaceri povesteşte că a fost oprit şi agresat fără motiv chiar în centrul oraşului, spre finele săptămânii trecute, în noaptea de joi spre vineri. Vasluianul a depus o plîngere oficială la sediu Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, plîngere în care povesteşte cum a fost călcat cu bocancii pe cap şi ameninţat cu pistolul.

Ioan Anton (48 ani) se ocupă de ani de zile de o afacere cu peşte, făcând foarte multe curse între Vaslui şi Tulcea în ultimii ani. Afaceristul susţine că săptămâna trecuta a căzut victima unei erori poliţieneşti, după ce a fost tras pe dreapta chiar în zona sensului giratoriu de la Delta cam pe la ora unu noaptea. Anton povesteşte că a fost urmărit de o maşină mică ce circula cu farurile stinse după care o dubă de Poliţie i-a tăiat calea iar circa zece indivizi mascaţi au sărit din ea.

image

„Nici la ora asta nu ştiu ce au avut cu mine, nu mi-a explicat nimeni ce s-a întîmplat.Au sărit pe mine, urlau să nu mişc, am dat să opresc motorul şi m-au lovit, parca eram cel mai mare terorist din lume.Am spus două cuvinte şi am luat doi bocanci în burtă, apoi m-au scos din maşină şi mi-au pus două pistoale la cap, unul lipit de tâmplă, altul de frunte, mi-au pus şi cătuşe. Am vrut să le zic că am actele în portofel la spatele pantalonilor şi am mai luat un bocanc, apoi altul mi-a stâlcit gâtul cu talpa“.

Intră în scenă comisarul şef Muhuleţ
Vasluianul susţine că agresiune a încetat cănd la faţa locului a sosit o altă persoană, identificată ulterior ca fiind comisarul şef Dan Muhuleţ.
„Aşa spuneau oamenii care se adunaseră acolo, ca la circ. Or fi avut un schimb de discuţii ceva iar ulterior mi-au scos cătuşele şi Muhuleţ ăsta mi-a zis să plec, că sunt liber.Tremuram de nervi, de spaimă, am plecat direct la Poliţie unde am aştepta jumătate de oră să imi dea o coală de hîrtie ca să scriu reclamaţia.Nu se poate aşa ceva, nici măcar nu au încercat să imi explice ce vroiau, ce am făcut “ ne-a declarat telefonic Ioan Anton, aflat acum acasă la Vaslui.
Precizăm că, comisarul şef  Dan Muhuleţ nu are legătură cu mascaţii de la Serviciul de Intervenţie Rapidă, fiind adjunct în cadrul Poliţiei Deltei, structură independentă de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Tulcea.
Avea o armă la vedere!
Oficial Inspectoratul Judeţean de Poliţie Tulcea a declanşat deja o anchetă pentru verificarea celor reclamate.
„Aspectele reclamate de cetăţeanul respectiv sunt în curs de verificare, vom comunica rezultatul oficial al anchetei“ a declarat comisarul Daniela Condrea, purtător de cuvănt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia tipărită Adevărul de Seară Tulcea!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite