Tulcea: Alin - Mihai Ghizilă, singurul DJ tulcean nominalizat la premiile Nights.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DJ Mike şi-a început activitatea în anul 2003, când avea numai 14 ani. După şapte ani şi peste 300 de petreceri la care a participat, Mihai Ghizilă ar putea fi următorul „Cel mai bun DJ rezident“ din România

Este singurul DJ din Tulcea  nominalizat, acestea fiind cele mai importante premii din industria cluburilor şi a muzicii electronice. Este cea mai recentă realizare a lui, dar nu singura. Cea mai mare reuşită pentru el este finalul unei petreceri la care toată lumea s-a simţit bine.
S-a apucat de mixat la 14 ani
Totul a început acum şapte ani în clubul Atlantis. Nu a avut un „mentor“, şi asta pentru că meseria aceasta nu se învaţă: „Întotdeauna am spus că «dj-ala» se fură, nu se învaţă. Primele idei le-am prins de la Johnny Da Mix (actualmente DJ rezident Fratelli) şi de la DJ Cristi Radu“, spune Mihai.
Au urmat multe evenimente (peste 300 la număr) în cluburi din Tulcea şi nu numai.
Oricât de departe ar fi plecat şi oricât de importante ar fi fost numele alături de care a mixat, nimic nu se compară cu petrecerile din Tulcea, oraşul natal: „Au fost multe evenimente reuşite şi nu pot spune că a fost unul mai preferat sau nu. Pot zice în schimb ca tot la noi în Tulcea, indiferent de club, mă simt cel mai bine“, mai spune Mihai.
Citiţi mai multe în Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite