Tulcea: Ajutoare de la jandarmi pentru sinistraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Furia apelor a distrus tot (foto arhivă)
Furia apelor a distrus tot (foto arhivă)

În urma inundaţiilor din vara acestui an, la nivelul Jandarmeriei Române, la fel ca şi în anii precedenţi, a fost demarată o campanie umanitară pentru sprijinirea populaţiei afectate.

Jandarmii din toată ţara au contribuit benevol cu sume de bani pentru această campanie, dorind să îşi aducă o contribuţie la alinarea suferinţei celor afectaţi de calamităţi.
Moldova a fost una dintre cele mai grav afectate zone ale ţării, inundaţiile din vară provocând de pierderi de vieţi omeneşti şi bunuri materiale semnificative, sute de familii fiind lăsate fără agoniseala de o viaţă.
La finalul campaniei umanitare, la nivelul Jandarmeriei Române s-a strâns suma de 152.405 lei, bani care au fost direcţionaţi către şase localităţi din Moldova, în funcţie de solicitările de ajutorare primite din partea autorităţilor locale şi a gravităţii situaţiei familiilor afectate.
Comuna Doljeşti (Neamţ) a primti 37.100 de lei, comuna Dorohoi (Botoşani) – 27.800 de lei, comuna Dărmăneşti (Bacău) – 24.000 de lei, comuna Suceviţa– 30.000 lei,  comuna Şerbăuţi - 19.605 lei, comuna Todireşti (Suceava) – 13.900 lei.
   


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite