UPDATE Tulcea: A intrat cu Mercedes-ul într-un cal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Inge (22 de ani), din municipiul Tulcea, se afla la volanul maşinii sale, un Mercedes, pe DN 22, la intersecția cu drumul care duce spre satul Rândunica. S-a lovit de un cal ce tracta o căruţă şi acum se află internat în Spitalul Constanţa

UPDATE 9.20. Şoferul autoturismului marca Mercedes, Dumitru Inge (22 de ani), în timp ce conducerea pe drumul naţional 22, la intersecţia cu drumul comunal 10 (spre Rândunica) a intrat pe contrasens, s-a lovit de o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus, după care a lovit frontal un cal ce tracta o căruţă. Dumitru a fost rănit grav şi transportat de urgenţă la Constanţa. Conducătorii celor două autovehicule posedau permise de conducere corespunzătoare şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre conducătorul vehiculului cu tracţiune animală, Foloştină Dumitru (40 de ani) din localitatea Rândunica. După cum susţine Poliţia, acesta consumase ceva înainte să iasă cu căruţa pe drumul comunal.

Accidentul s-a petrecut aseară. Tânărul era la volan. Se afla pe DN 22, în dreptul intersecţiei cu drumul spre satul Rândunica. A lovit un cal ce tracta o căruţă. A fost preluat de urgenţă de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea şi transferat la Constanţa.
„Tânărul, de 22 de ani, are traumatism cranian şi toracic. A fost transferat de urgenţă la Spitalul Constanţa“, a declarat dr. Dumitru Vâlcu, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite