UPDATE Tulcea: Accident naval în Delta Dunării. Un băiat de 21 de ani a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul s-a petrecut azi noapte, la ieşirea de pe canalul 36, în zona unde în urmă cu două săptămâni a mai avut loc un astfel de accident. Barca în care se flau trei pasageri s-a lovit de o barjă. Un tânăr de 21 de ani a decedat

UPDATE 8.45. Barca era condusă de Paul Condratov (36 de ani) din municipiul Tulcea. Acesta se afla în barcă împreună cu Paul Danilov şi Onuţ Tutov (18 ani), ambii din satul Periprava, comuna CA Rosetti, când s-a lovit de un şlep (barjă fără cabină) aflat la intrarea în portul Tulcea.
„Accidentul s-a petrecut aseară, la orele 20.15, la Mila marină 36 + 500 m. Conducătorului ambarcaţiunii i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt efectuate de către Biroul local al Poliţiei Transporturi Tulcea şi Căpitănia Tulcea sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea“, a declarat Ştefan Grigore, şeful Poliţiei Transporturi.

Paul Danilov (21 de ani) din Periprava a fost preluat de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea şi transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Acesta a fost adus la Spital în stop cardio – respirator.
În barcă se mai aflau încă două persoane. Conducătorul ambarcaţiunii (barcă mică, motor de 15 cai putere, neînmatriculabilă), în vârstă de circa 30 de ani, este din municipiul Tulcea.
Vom reveni cu amănunte!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite