Tulcea: Accident cu trei victime la Ciucurova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În maşină se aflau două femei şi un bărbat care, din câte se pare, mergeau către o mănăstire. Pe drum şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Victimele au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean Tulcea.

Accidentul rutier s-a petrecut azi dimineaţă, în jurul orei 7.00. Două dintre victime au traumatisme craniene şi toracice. „Şoferul are câteva escoriaţii, dar nu este în stare gravă. Toate victimele accidentului sunt stabile şi au fost aduse la Tulcea“, spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.



V. Alixandru (55 ani) din Tulcea, în timp ce o Dacia Logan, nu a adaptat viteza de drum în localitate şi din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit de un stâlp de iluminat public şi un gard. „În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerelor din auto, care nu au rămas internate. Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzator şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice“, spuen Daniela Condrea, purtător de cuvânt al IPJ Tulcea.

   


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite