Tulcea: A murit la locul de muncă în a treia zi de Paşte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 49 de ani din Măcin a murit astăzi dimineaţă la locul de muncă. Din primele informaţii, se pare că peste acesta a căzut o placă de fier  de cinci tone.

Bărbatul era la muncă în această dimineaţă pe şantierul de pe strada Pescăriilor. Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea a fost solicitat să intervină la Măcin, acolo unde muncitorul a fost strivit de o placă de fier. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului.
Accidentul s-a petrecut  la ora 9.44. Gigi Badiu (49 de ani) din Măcin era de la data de 1 aprilie excavatorist la firma Hidromineral Greci, cu punct de lucru la Măcin. Azi, în timp ce executa o manevră cu un autoîncărcător frontal, a lovit un panou metalic de 6 metri pe 2 metri care a căzut peste el şi l-a strivit. Întreg corpul a fost prins sub acest panou, iar bărbatul a murit pe loc. „Inspectoratul Teritorial de Muncă a demarat o anchetă pentru a stabili care au fost toate circumstanţele producerii accidentului de la Măcin“, spune Izet Ali, şeful ITM Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite