Tulcea: A fost lansat Ghidul activităţilor extraşcolare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Şcoala „Alexandru Ciucurencu“ din municipiul Tulcea s-a lansat „Ghidul activităţilor extraşcolare“. Acesta cuprinde activităţile pe care elevii le realizează în timpul liber sau în vacanţe, modul în care sunt organizate de către cadrele didactice, precum şi elemente folositoare elevilor.

„Ghidul cuprinde o varietate de activităţi extraşcolare pe care noi le-am desfăşurat şi care chiar meritau să fie popularizate. Este vorba despre tabere şcolare, excursii, drumeţii, activităţi ecologice sau civice, sau care să dezvolte spiritul de competiţie al copiilor, cum ar fi concursurile desfăşurate pe diferite teme“, a spus învăţătoarea Doina Adămiţă.

De asemenea, învăţătoarea Valentina Conachi spune că această lucrare nu este una ştiinţifică, ci una foarte practică. „Ceea ce noi am realizat nu este o lucrare ştiinţifică, ci cuprinde doar aspectele practice ale activităţii noastre, cum se proiectează o activitate extraşcolară, cum se desfăşoară şi mai ales cum este evaluată“, a precizat Valentina Conachi.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite