Tulcea: A căzut tractorul peste el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Vasile Stamate (50 de ani) din Greci a ajuns la Spitalul Judeţean din Brăila după ce tractorul pe care îl deţinea a căzut peste el. Evenimentul s-a întâmplat aseară. Localnicul este poreclit în localitate „Meşterache“, şi asta pentru că, spun vecinii lui, este omul  bun la toate

Ieri după amiază, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea a fost solicitat să intervină în zona localităţii Greci, acolo unde un bărbat de circa 50 de ani a fost implicat într-un accident. Un tractor a căzut peste el, iar bărbatul s-a ales cu traumatism la membrul inferior. Bărbatul se numeşte Vasile Stamate şi este omul priceput la toate în localitatea Greci. Avea un tractor cu care mai făcea treabă pentru oamenii din sat. Pentru faptul că muncea mai mult decât oricine, a fost poreclit „Meşterache“.
„Pentru că Spitalul Judeţean Brăila era mai aproape, acesta a fost transportat de urgenţă în judeţul vecin. Bărbatul este stabil, cu traumatism la un membru inferior“, a declarat dr. Nicoleta Zamfir, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
Pentru acest accident a fost solicitat şi serviciul de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar bărbatul a fost scos înainte ca aceştia să ajungă la faţa locului. Au fost întorşi din drum la puţin timp după solicitare.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite