FOTO Tulcea: „O noapte furtunoasă“ de succes pe scena Jean Bart

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regizorul Cristian Gheorghe a surprins şi încântat publicul prezent ieri la premiera piesei lui Caragiale. Tânăra echipă a teatrului Jean Bart a primit aplauze la scenă deschisă.

După cum anunţau organizatorii spectacolului, punerea în scenă a piesei „O noapte furtunoasă“ a fost cu totul altceva decât se aştepta publicul tulcean. O viziune modernă regizorală, cu adaptări şi din alte opere ale lui Ion Luca Caragiale şi cu un final neaşteptat, Noaptea furtunoasă a regizorului Cristian Gheorghe a meritat din plin aplauzele numerosului public tulcean prezent la premiera de ieri seară.

„Ce a scris Caragiale  a scris pentru atunci, pentru azi şi pentru mâine, aşa cum au făcut-o toţi marii clasici ai dramaturgiei universale. Este un autor foarte modern iar Noaptea furtunoasă, este o Noapte furtunoasă de azi şi o posibilă Noapte furtunoasă de mâine, din tot timpul. Automat, nu e un spectacol gândit clasic“, a precizat regizorul Cristian Gheorghe.

image
image

Din distribuţie au făcut parte Oana Pisaroglu (Veta), Cristina Uja (Ziţa), Mihai Gălăţan (Jupân Dumitrache), Ionuţ Ştefan (Chiriac), Nelu Serghei (Ipingescu), Costel Zamfir (Spiridon), Vlad Ajder (Rică Venturiano). Coregrafia aparţine Oanei Pisaroglu iar scenografia este semnată de Lăcrămioara Dumitraşcu.

Piesa se va mai  juca şi astăzi de la ora 19.00, dar şi pe 27 martie pe scena teatrului Jean Bart.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite