Tulcea: Weekend incendiar în cluburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecerile în club sunt preferatele tinerilor
Petrecerile în club sunt preferatele tinerilor

Sezonul estival a trecut, astfel că tulcenii, reveniţi de prin concedii, au acum o bogată ofertă de distracţie pentru acest weekend. Cluburile tulcene se întrec în oferte care mai de care mai tentate pentru cei care iubesc muzica, dansul şi distracţia

Petreceri pe toate gusturile şi pentru toate buzunarele în acest weekend la Tulcea. Cluburile din municipiu au oferte variate, astfel că fiecare tulcean iubitor de distracţie îşi poate găsi o soluţie pentru a petrece o seară pe cinste. Fie că preferi muzica house, fie că îţi plac ritmurile latine, în aceste zile vei găsi locuri în care să te distrezi!
Tequilla Party la club Sensation
Iubitorii de muzic latino sunt invitaţi la Tequilla Party în seara aceasta la Club Sensation din Tulcea. Tinerii sunt invitaţi să bea tequilla şi să petreacă pe ritmuri latino-americane, spun administratorii clubului.Tequilla este băutura care va curge gârlă la petrecerea organizată de Club Sensation, iar aceasta este oferită la preţuri promoţionale, că doar e tema party-ului!
Reţeta ideală de tequilla: a se consuma numai cu sare şi cu multă lămâie.
African Party în club King’s
Mâine, de la orele 22.00, iubitorii de distracţie sunt aşteptaţi la o petrecere în stil afro – American. Petrecerea începe alături de PJ Vincent (the black man – omul negru) alături de DJ-ii momentulu din cluburile bucureştene: Mario Rodriguez şi Mc Adriano. Intrarea este liberă, iar muzica house şi nu numai va fi la ordinea zilei!
PJ Vincent este foarte cunoscut în lumea muzicii şi a cluburilor pentru talentul în ceea ce priveşte percuţia. Îndrăgit de majoritatea tinerilor, PJ Vincent face atmosferă de fiecare dată când apare la o petrecere!
Fire Starter la MGM Palace Club
Cunoscutul club din centrul municipiului îşi redeschide porţile mâine seară. Şi cum o revenire de piaţa tulceană trebuie marcată, noii proprietari au pregătit un eveniment special pentru tinerii dornici de distracţie. Seara „Fire Starter“ începe la orele 22.00, iar intrarea este liberă. Invitaţi speciali cu această ocazie sunt Il Joker, o trupă de iluzionişti din Ploieşti.
Băieţii de la Il Joker adaugă sare şi piper oricărei petreceri la care sunt invitaţi: aduc cu ei solişti vocali şi instrumentişti, danstori cu flăcări, fachiri, ilizionişti, dansatoare orientale, clovn pe catalige, clovni animatori, jocuri de lumini şi nu numai!
Bal Mascat la Club Eagles
Sâmbătă te poţi duce deghizat în clubul Eagles din municipiu Tulcea. Cea mai frumoasă costumaţie va fi premiată cu o sticlă din ceea ce beau „concurenţii“. Petrecerea începe la ora 21.00, iar distracţia ţine până la ora 5.00 dimineaţa.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite