Tulcea: Un nou sens giratoriu în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei cred că traficul va fi fluidizat şi că se vor economisi, astfel, banii cheltuiţi pentru mentenanţa semafoarelor de la această intersecţie. Mai mult, şoferii vor putea fi scutiţi de aşteptările îndelungi de la semafor de pe timpul nopţii

Sensul va fi contruit la intersecţia de la Egreta, aşa cum este ea cunsocută în municipiul nostru. Intersecţia este la momentul de faţă semaforizată, atât dinspre Babadag, cât şi dinspre strada Păcii.
Directorul adjunct al Direcţiei de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului Tulcea, Adnan Iusuf, spune că aici urmează să contruiască un sens giratoriu pentru a fluidiza traficul în zonă.
„În plus, şoferii nu vor mai fi nevoiţi să stea la semafor atunci când strada este liberă, de exemplui noaptea. Ideea de la care s-a plecat a fost tot una de natură financiară. Trebuie să mai tăiem din cheltuielile pentru mentenanţa semafoarelor, care erau extrem de mari“, spune Adnan Iusuf. Semafoarele  primăriei Tulcea vor fi vândute. Primul cumpărător care s-a arătat interesat este primăria oraşului Măcin.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite