Tulcea: Praga face circ în oraş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care mai vor să vadă ponei, lame, cai, acrobaţii şi acrobaţi de talie internaţională sunt aşteptaţi la circ de joi până duminică.

Clovni, acrobaţi, jonglerii, căminle, cai pur sânge, ponei, lame, focuri, lumini şi multe alte surprize vă aşteaptă la circ. A ajuns în oraş încă de săptămâna trecută, vineri fiind prima prezentare. Următoarele spectacole vor avea loc joi şi vineri (de la orele 18.00), respectiv sâmbătă şi duminică (în fiecare zi câte două spectacole, de la 15.00, respectiv de la 18.00).

Povestea lui Aladin şi a prietenilor lui, animalele

Actorul bucureştean Constantin Dimitriu (Coco) este prezentator în acest spectacol. „Dincolo de jocurile de lumini, focurile specifice, apariţiile clovnilor, avem aici o poveste muzicală cu elemente anecdotice. Este povestea lui Aladin, care vine cu elemente specifice circului. În partea a doua a acestei poveşti apar în scenă şi prietenii lui Aladin, animăluţele “, spune Coco. Printre artiştii de circ renumiţi care fac spectacol la Tulcea se numără şi clovnul Pepi, ajuns pentru prima dată la noi în oraş. Beatrice (soţia dresorului) ne povesteşt câte ceva despre animalele: „Steluţa (ponei) era foarte ataşată de soţul meu. Când am intrat eu în viaţa lui nu prea m-a acceptat. Nu mă puteam apropia de ea. Cred că a fost tare geloasă. Acum i-a mai trecut. S-a obişnuit. Mai avem şi cele două lame, Ciocolată şi Damă, care formează un cuplu. Lamele noastre fac câte un pui în fiecare an“, spune Beatrice.
Circari din tată în fiu
Renumit la nivel internaţional, circul s-a păstrat  din tată în fiu, transmis din generaţie în generaţie de 350 de ani.  Ceea ce fac ei la Tulcea este circ retro, care păstrează linia clasică. „Este un circ simbol, care aduce spectatorilor imagini de poveste“, mai spune Coco.
Merită văzut!
Răzvan şi Irina şi-au dus copilul de numai un an şi jumătate la spectacol. Cu toate că cel mic nu a înţeles tot ce se petrecea în „scenă“, părinţii au fost foarte încântaţi de circul Praga.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite