Tulcea: Mihaela Oboroceanu este managerul public al judeţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are numai 34 de ani şi acum manageriază judeţul Tulcea. Principala sa activitate este aceea de a coordona activitatea de promovare, dar şi relaţiile externe ale judeţului Tulcea. În toată Dobogea mai există un singur manager public, la Prefectura Constanţa.

Are două luni de zile de când lucrează în cadrul Consiliului Judeţean Tulcea. În prima lună s-a acomodat, a studiat, iar acum încearcă să pună la punct activitatea de relaţii internaţionale şi promovare judeţeană.
„M-am adaptat foarte repede, am intrat rapid în pâine. Colegii m-au primit ca şi cum aş fi fost de ceva vreme aici. În prima lună am studiat, am analizat situaţia existentă, iar acum am început să fac propuneri pentru îmbunătăţirea activităţii. Mi s-a dat o şansă de către echipa de la CJ Tulcea şi voi încerca să demonsterz că am meritat-o.  Cred că tărie că aceasta este cea mai bună alegere pentru mine“, spune Mihaela Oboroceanu.
Este absolventă  a Academiei de Poliţie
După ce a  terminat Liceul Economic din Tulcea, a urmat cursurile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ din Bucureşti, secţia Arhivistică. Are master în relaţii internaţionale. Activitatea de manager public a definit-o din 2008, când şi-a făcut stagiatura în cadrul Guvernului scoţian.  Aici activa în monitorizarea unor proiecte de finanţare prin fonduri europene.
„Fetiţa mea a fost cea care a simţit cel bine aceste cursuri de perfecţionare“
Oana avea numai trei ani de zile atunci când mama ei a plecat în Scoţia, pentru a se perfecţiona în management administrativ.
„Cred că ea este, până la urmă, cea care a <<plătit >> pentru toate aceste cursuri, pregătiri. Ea este cea care mi-a simţit lipsa cel mai mult. Cert este că şi pentru mine asta a fost cea mai grea parte“, spune Mihaela.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite