Tulcea: Goana după un loc în creşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii mai precauţi îşi depun cererea pentru creşă şi cu doi – trei ani înainte. Irina şi Răzvan Mihăilă au depus cererea imediat după ce s-a născut băiatul, Răzvan, care are acum un an şi jumătate

În municipiul Tulcea numărul locurilor în creşe este de 196. Numărul cererilor sare de 300, şi asta în condiţiile în care de abia de la 1 septembrie se vor elibera circa 150 de locuri din creşe.
196 de locuri şi 300 de cereri
„Între 1 şi 15 septembrie circa 150 – 160 de copii din creşele din municipiu vor pleca la grădiniţă şi astfel se vor elibera locurile pentu restul copiilor. La momentul de faţă avem circa 300 de cereri pentru creşe, dar acestea sunt şi pentru 2011, şi pentru 2012. Oamenii sunt prevăzători şi depun cererile din timp“,  spune Ştefana Zibileanu, directorul Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială Tulcea.
Au depus cererea imediat după ce s-a născut cel mic
Irina şi Răzvan Mihăilă (de 27 de ani, din municipiul Tulcea) au depus cererea pentru un loc la creşă imediat după ce s-a născut cel mic, Răzvan. Copilul are acum un an şi jumătate şi mai are ceva vreme până va merge la creşă.
„Ne-au sfătuit şi pe noi nişte prieteni. Ca să fim siguri, să depunem cererea cât mai repede. Din câte am înţeles noi, vom avea prioritate dacă depunem actele din timp“, spune Răzvan.
Cifră:
6 lei pe zi costă mâncarea copiilor în marea majoritate a creşelor din municipiul Tulcea.
  Află din Adevărul de Seară de azi ce acte sunt necesare pentru înscrierea copilului la creşă .


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite