Tulceanca Andreea Constantin- copilăria şi adolescenţa dedicate dansului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea, mândră de talentul său
Andreea, mândră de talentul său

 Părinţii Andreei Constantin  au determinat-o să încerce dansul popular pentru că de mică dovedea că simte ritmul muzicii.

De mică Andreea a visat să danseze, dar nu oricum ci în spectacole. Deşi nu are ascendente în familie, în sensul că nu s-a născut într-o familie de artişti, părinţii au observat că are simţul muzicii şi ritmului în sânge. Aceştia au povestit că la petrecerile de familie dansa spre deliciul familiei şi participanţilor la eveniment.
„Părinţii mei au considerat că aş putea face o carieră în dans. Mama a fost cu ideea de a mă include în formţia de dansuri de la „Doruleţul“, deşi toată lumea spunea că nu fac altceva decât să se afle în treabă. Vreau să vă spun că de atunci, mai bine spus în urmă cu zece ani, suntem cu toţii mândri de ceea ce am putut să fac. Suvenirurile de la atâtea concursuri şi  festivaluri la care am participat, inclusiv diplomele sunt trofeele noastre, de familie“, spune Andreea Constanin.
De la şapte ani evoluzează pe scenă
 De la şapte ani, Andreea dansează în festivaluri şi concursuri folclorice. Practic, simte a crecur pe scenă, că a evoluat şi s-a educat în virtutea muzicii şi cea a  dansului popular.

„Nu mi-a fost greu niciodată să mă trezec dimineaţa şi să plec la spectacole la prima oră. Dacă plecam noaptea la ora două sau la ora trei, nu mai dormeam deloc. Aveam emoţii mari şi mi se părea că nu mai ajung la destinaţie“, povesteşte Andreea. De la şapte ani este pe scenă, iar muzica şi dansul popular fac parte din viaţa sa. Simte că dacă nu ar fi dansul, viaţa sa ar fi searbădă. Este o adolescentă care a crescut pe ritmuri populare şi nu concepe să trăiască altfel, chiar dacă în timp va evolua şi va deveni un adult.
Vrea să devină om de afaceri în turism
Andreea vrea să devină om de afaceri cu toate că la prima vedere pare mai mult o fiinţă visătoare, înclinată pe latura artistică.
„M-am gândit să evoluez ca şi om de afaceri în domeniul turismului, mai ales că urmez un liceu în domeniu. Vreau să-mi ridic o pensiune, apoi, treptat să deschid un lanţ hotelier.Dar pasiunea pentru dans nu mă va părăsi nicodată. Dacă voi avea lanţul meu hotelier, cu siguranţă voi angaja un ansamblu de dansuri folclorice pentru că voi avea un restaurant cu specific folcloric. Iubesc tradiţiile populare şi nu vreau să fie uitate“, ne-a spus Andreea Constantin.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite