Tulcea: Bătrân de 71 de ani condamnat la patru ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irimia Artem va sta după gratii până la 75 de ani pentru că şi-a omorât amicul de pahar, care nu făcuse destulă ţuică

Bătrânul şi-a primit condamnarea în cursul acestei săptămâni. De asemenea, el va avea de plătit 10.000 de lei daune morale şi materiale părţii civile, Valeria Curelariu.
Victima, Miluţ Pescăreanu (53 de ani) i-a adus lui Artem Irimia (71 de ani) corcoduşe, dar acesta a făcut prea puţină ţuică din câte fructe a adus el. Acesta a fost începutul unui amplu scandal:  Miluţ l-a lovit pe Artem cu un pantof în arcadă, Artem a luat cuţitul şi şi-a înjunghiat colegul de pahar. Crima s-a petrecut pe data de 22 august 2010 , la ora 21.30. Victima s-a deplasat la locuinţa lui Artem Irimia dinTulcea pentru a-l ajuta la treburi gospodăreşti. Aici a fost cinstit de către inculpat cu ţuică de corcoduşe şi la un moment dat, discutând despre cantitatea de ţuică făcută de inculpat  din corcoduşele aduse de către victimă, aceasta din urmă a lovit inculpatul cu un pantof în arcada dreaptă, reproşându-i inculpatului că a rezultat o cantitate prea mică de ţuică din câte fructe i-a adus. Artem, supărat, a luat un cuţit de pe masă din bucătărie, cu care  i-a aplicat victimei o lovitură în zona umărului stâng, lezând arterele plexului brahial.
Bărbatul de 53 de ani a murit pe stradă
După acest incident, victima a părăsit curtea locuinţei inculpatului, căzând în stradă, unde a decedat. Miluţ Pescăreanu a fost găsit înjunghiat pe o stradă din Tulcea, echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Tulcea constatând doar decesul.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite