Tudor Gheorghe cântă azi la Tulcea cu casa închisă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că preţul unui bilet este de 75 de lei, tulcenii au epizat biletele încă de acum o săptămână. Pe scena teatrului „Jean Bart“ din Tulcea, maestrul Tudor Gheorghe va ţine un concert de zile mari, cu sala plină. Evenimentul artistic face parte dintr-un turneu intitulat „Al cincilea anotimp – Femeia“.

Pentru că cererea din partea spectatorilor tulceni este extreme de mare, organizatorii au suplimentat locurile cu ajutorul unor scaune mobile. Faptul că aproape toate biletele s-au vândut cu o săptămână înainte este destul de surprinzător , având în vedere faptul că multe spectacole naţionale s-au anulat tocmai datorită lipsei de interes din partea publicului tulcean.
Tudor Gheorghe, însă, se bucură de o mare popularitate la noi în municipiu. „Biletele  s-au epuizat de acum o săptămână, atunci s-a dat ultimul rând. Nu se întâmplă foarte des să vedem un astfel de interes pentru un spectacol“,  spun reprezentanţii Teatrului „Jean Bart“.
Un eveniment ce nu trebuie ratat
Tulcenii se bucură de decizia organizatorilor de a suplimenta scaunele. Nu contează în ce condiţii stau la concert, important este să nu rateze momentul artistic. „E normal, e un eveniment, maestrul Tudor Gheorghe este însuşi un eveniment cultural. Mă bucur că tulcenii apreciază venirea lui şi sunt sigur că va fi ceva deosebit cu sala arhiplină“, spune profesorul Ştefan Coman, şeful Ansamblului Baladele Deltei. Acesta a avut grijă să-şi cumpere bilete din timp şi să nu lase totul pe ultima clipă.
 Şi Alina Anghel (19 ani) este convinsă că acesta este un moment ce nu trebuie ratat. Nu s-a lăsat impresionată de preţul destul de ridicat (cel puţin pentru Tulcea) şi a cumpărat două bilete la spectacolul de luni: „Merg împreună cu prietenul meu. Ne place Tudor Gheorghe dintotdeauna, cred. Familia mea ascultă şi aşa am prins şi eu gustul muzicii lui. Cred, sincer, că este un spectacol ce nu trebuie ratat. Aş fi regretat dacă nu mi-aş fi luat bilete“, spune Alina.
Al cincilea anotimp
Este un spectacol dedicat femeii, pentru că, aşa cum spunea Grigore Vieru, „femeia este al cincilea anotimp în care natura se odihneşte, amintindu-şi toate florile primăverii, toate privighetorile verii, toţi strugurii toamnei şi toate ninsorile iernii“.
Evenimentul este adresat cu precădere publicului feminin, dar şi celui masculin, pe care îl va capta cu armonioasa conexiune pe care o face între femeie şi primăvară, anotimpul iubirii.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite