Trimisă în judecată pentru trafic de droguri. Tulceanca este cercetată şi pentru proxenetism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tribunalul Tulcea
Tribunalul Tulcea

La finalul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate şi procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările şi au sesizat instanţa cu privire la doi tulceni acuzaţi de trafic de droguri.

Sergiu Rudenco (34 de ani) şi Alexandra Idomir (25 de ani) sunt acuzaţi de trafic de droguri de risc şi deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu.
Dosarul în care cei doi sunt acuzaţi de trafic de droguri a ajuns la Tribunalul Tulcea, iar dosarul în care tânăra este acuzată de proxenetism este în cercetare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea.
Cei doi inculpaţi, în perioada august – noiembrie 2011, au deţinut în vederea consumului propriu şi au vândut, de mai multe ori, diverse cantităţi de cannabis. Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au constatat că I. Alexandra înlesneşte practicarea prostituţiei de către mai multe tinere din Tulcea, ajutându-le să-şi dobândească mijloacele de trai, astfel că aceasta este cercetată şi pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, iar cele trei tinere în cauză (cu vârste cuprinse între 16 şi 24 ani) sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
Alexandra a adunat până acum amenzi de peste 5.000 de lei (pentru scandaluri, unul dintre ele provocat pe fondul consumului de alcool).

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite