Trimisă în judecată pentru omor deosebit de grav: Beată, şi-a ucis vecinul cu un ciocan! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locul crimei
Locul crimei

La începutul acestei săptămâni Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a definitivat cercetările în dosarul oribilei crime de la Ceamurlia de Jos. Paraschiva Păunoiu (43 de ani) a fost trimisă în judecată pentru omor deosebit de grav, după ce l-a ucis pe Nicolae Ştefan (60 de ani), un pensionar din localitate.

În noaptea de 23 spre 24 septembrie 2011,  Nicolae Ştefan, din Ceamurlia de Jos a primit vizita Paraschivei Păunoiu, împreună consumând băuturi alcoolice. Pe fondul consumului de alcool, inculpata i-a aplicat victimei multiple lovituri în regiunea capului, feţei şi gâtului, cu ajutorul unui ciocănel, lovituri ce au dus la decesul victimei.

Click pe pentru pentru mai multe imagini de la fața locului!

Autoarea faptei de omor deosebit de grav a fost identificată trei săptămâni mai târziu,  pe baza exploatării urmelor papilare de la faţa locului.
„După expertizarea psihiatrică a inculpatei, deoarece aceasta avea discernământul faptei sale la momentul comiterii acesteia, la data de 19 octombrie 2011, s-a luat de către procuror măsura reţinerii, iar în cursul aceleiaşi zile Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea s-a adresat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă a inculpatei, faţă de aceasta luându-se măsura preventivă pe o perioadă de 29 de zile, dată de la care cercetările au fost continuate cu inculpata în stare de arest. Dosarul cauzei a fost trimis spre competentă soluţionare la Tribunalul Tulcea“, spune procuror Laura Subţirelu.
Pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea de omor deosebit de grav este închisoarea de la 15 la 25 ani şi interzicerea unor drepturi.

Imagini de la locul crimei
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite