Trimis în judecată pentru corupție sexuală. Victimele aveau până în zece ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, prin rechizitoriu, punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată a unui inculpat de 16 ani sub aspectul săvârşirii a patru infracţiuni de corupţie sexuală.

Cauza a fost trimisă spre competentă soluţionare la Judecătoria Tulcea.
Pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea de corupţie sexuală este închisoarea de la 6 luni la 5 ani, urmând ca la individualizarea pedepsei să se ţină cont şi de faptul că inculpatul a fost minor la data comiterii faptelor.
„În luna mai 2011,  minorul de 16 ani le-a ademenit pe cele două victime, în vârstă de 9 şi respectiv 10 ani, unde, pe un pat dintr-una din încăperi, inculpatul le-a mângâiat pe tot corpul şi în zona organelor genitale,  una dintre victime fiind dezbrăcată de pantaloni, ca şi inculpatul, iar cu ambele fetiţe autorul a simulat întreţinerea de acte sexuale. Cercetările au mai stabilit că de aceeaşi manieră inculpatul T.A. a mai procedat şi cu o nepoată de-a sa (după frate), când în acelaşi imobil a exercitat acte de corupţie sexuală. De asemenea, într-o zi de la începutul lunii mai 2011 a mimat întreţinerea de acte sexuale cu o minoră de 10 ani într-o anexă din curtea locuinţei sale“, spune Laura Subțirelu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
        
 

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite