Trei tineri prinşi la furat de motorină vor răspunde şi pentru ţigările de contrabandă din maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi noapte, lucrătorii Poliţiei Municipiului Tulcea au prins în flagrant trei tineri care intenţionau să sustragă motorină din rezervorul unui tir parcat pe raza Tulcea.

Cei trei, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 ani  erau „pregătiţi”, având asupra lor mai multe bidoane şi un furtun. În autoturismul cu care se deplasau cei trei suspecţi, poliţiştii au  identificat un număr de 60 pachete ţigări Plugaru cu timbru din Republica Moldova.
Hoţ cu experienţă la 14 ani
Nu este primul caz de furt din maşini. Zilele trecute, lucrătorii Poliţiei Municipiului Tulcea au identificat şi suspectul (un minor de 14 ani) în cazul unui număr de 14 furturi de baterii auto, fapte comise pe raza municipiuluiTulcea în anul 2011.
Tot în ultima perioadă, lucrătorii Compartimentului Furturi din auto au reuşit identificarea unui suspect în cazul a 5 furturi din auto comise în perioada iulie – septembrie în municipiul Tulcea, ocazii cu care fuseseră sustrase radiocasetofoane. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 75%, iar suspectul, în vârstă de 25 ani, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite