Trei incendii într-o zi: A luat foc vegetaţia din zona lacului Porculeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20 de hectare de stuf a ars în urma incendiului de ieri din localitatea Murighiol. Tot ieri pompierii tulceni au mai intervenit pentru stingerea incendiilor produse în zona pădurii Babadag şi Niculiţel.

Trei focuri într-o singură zi. Ieri dimineaţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi nouă pompieri militari pentru lichidarea incendiului produs la Murighiol.
Câteva ore mai târziu, la 13.30, localnicii oraşului Babadag, au anunţat inspectoratul de producerea unui incendiu în apropierea pădurii. Staţia de Pompieri Babadag a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi şapte pompieri militari. La faţa locului s-a constatat că incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 1.5 hectare de vegetaţie uscată cu posibilitate de extindere la pădurea din apropiere. Incendiul a fost localizat şi ulterior lichidat fără a afecta pădurea.
În aceeaşi zi, în jurul orei 22.30, localnicii comunei Niculiţel au alertat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  ,,Delta” de producerea unui incendiu la vegetaţie uscată în pădurea de pin, care se manifesta pe o suprafaţă de aprox.  2000 metri pătraţi.
Detaşamentul de Pompieri Tulcea a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, un APIC, 11 pompieri militari care, alături de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă - Niculiţel şi reprezentanţi ai Ocolului Silvic  au localizat şi după aproximativ o oră de luptă cu flăcările au  lichidat incendiului.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite