Trasee turistice în județul Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi, Excelența Sa, Philippe Gustin, Ambasadorul Franței în România a acordat cinci premii pentru ONG-urile românești care au răspuns apelului pentru dezvoltarea relațiilor dintre cele două state.

Proiectul „Cele mai frumoase promenade – trasee și circuite din județul Tulcea“, demarat de asociația „Cele mai frumaose sate din România“ a primit finanțare .
Prin acest proiect se vor realiza 20 de trasee turistice pentru drumeții, pentru plimbări cu mașina, cu bicicleta, cu vaporul, cu canoia sau pentru plimbări ecvestre în arealul Deltei Dunării. Proiectul prevede și tipărirea unui ghid de promovare a județului Tulcea, în limba franceză, adresat regiunilor francofone.
„Turismul rural în județul Tulcea este încă în mare parte neexploatat, iar Ambasada Franței consideră oportună implementarea acestui proiect. Tematica dezvoltării rurale prin turism va permite punerea în valoare a expertizei actorilor francezi implicați in proiect, respectiv Departamentul Aveyron, partener al Consiliului Județean Tulcea“, a declarat Horia Teodorescu, președintele CJ Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite