Tragedie la Topolog: Un bărbat a murit după ce a ajuns cu maşina în copac GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Pandelescu (62 de ani) din Predeal a murit şi alte două persoane (un bărbat şi o femeie de aproximativ 50 de ani) se zbat între viaţă şi moarte pe patul de spital după un accident rutier petrecut în această dimineaţă în zona localităţii Topolog.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 9.00, lângă Topolog. Şoferul unui Fiat a pierdut controlul volanului şi  a ajuns cu maşina într-un copac de pe marginea drumului, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.

Click pe poze pentru fotogalerie!

La faţa locului au ajuns pompierii militari de la Descarcerare, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta“ Tulcea şi paramedicii SMURD.
Bărbatul care se afla la volan a murit pe loc. Manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, astfel că medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face altceva decât constata decesul.
Pompierii tulceni au reuşit să scoată două victime, o familie din Predeal, dintre fiarele contorsionate.
„De la locul accidentului au fost preluate două victime, o femeie şi un bărbat, de aproximativ 50 de ani, care sunt în stare foarte gravă. Au fost aduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean din Tulcea, iar la momentul de faţă sunt în investigaţii“, a delcarat dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite