Tone de deşeuri electrice, strânse de elevii tulceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii tulceni au strâns peste 8 tone de DEEE-uri
Elevii tulceni au strâns peste 8 tone de DEEE-uri

Programul educaţional Patrula de reciclare, desfăşurat în perioada 15 noiembrie 2011 - 15 iunie 2012, îşi anunţă câştigătorii din cele 7 judeţe înscrise în program. Cele 33 şcoli din Tulcea înscrise în program au fost premiate în cadrul unei ceremonii desfăşurate ieri la Palatul Copiilor.

Premiile locale, câştigate de unităţile de învăţământ participante din judeţ sunt oferite de Philips şi Indesit, membrii fondatori ai Asociaţiei RoRec.
Instituţia câştigătoare a premiului pentru cea mai mare cantitate colectată/elev este Şcoala Generală Constantin Gavenea din Tulcea, cu 86,70 kg DEEE (deşeuri de echipamente electrice şi electronice) colectate pe parcusul desfăşurării programului. Instituţia a fost premiată cu aparatura necesară dotării unui laborator audio/video: ecran de proiecţie, proiector, dvd player şi boxe.
Premiul pentru cel mai activ profesor coordonator a fost oferit lui Marin Constantin Cleşiu, de la Şcoala Generală cu clasele I-VIII Turcoaia, care a primit un aparat foto digital din partea organizatorilor. Tot în cadrul ceremoniei de premiere a fost anunţat şi premiul pentru cea mai proactivă echipă, care a revenit Şcolii Generale cu clasele I-VIII Turcoaia, cărora le-a fost oferit un DVD player din partea partenerului Philips.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite