Tinerii care au bătut un polițist de frontieră ar putea ajunge în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni seara, Ionuț Gavril (24 de ani) și Nicolae Manea (26 de ani), ambii din Tulcea, au primit mandate de reținere pentru 24 de ore. Urmează ca poliția să înainteze dosarul către Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, în vederea propunerii de arestare preventivă.

Cei doi tineri prinși de polițiști în noaptea de 9 spre 10 noiembrie 2012 în timp ce agresau o persoană pe strada  Gavrilov Corneliu din Tulcea, au fost reținuți în seara zilei de 12 noiembrie 2012, în baza unei ordonanțe de reținere.
„Din verificări a rezultat că suspecții  au deposedat partea vătămată de bunurile pe care le avea asupra ei, prin exercitarea de violențe. De la unul dintre ei au fost recuperate bunurile sustrase victimei“, a declarat Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea.
Dosarul va ajunge în cursul zilei de azi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea. Există posibilitatea ca cei doi tineri să ajungă tot azi în fața judecătorilor tulceni, pentru arestare preventivă.
„Procurorul de caz va analiza dosarul și, dacă faptele pot fi probate, atunci se va putea merge cu cei doi la arestare preventivă“, a precizat procurorul Dan Stepnanencu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite