Tineri tulceni prinși de jandarmi pentru violare de domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șase tineri au fost prinși de jandarmi și conduşi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean pentru continuarea verificărilor, unde au recunoscut faptul că au intrat fără drept în incinta unui imobil de pe strada Livezilor, prin geamul spart al uşii de acces.

Ieri seară, un bărbat a sesizat prin serviciul unic de urgenţă 112, că un grup de tineri a intrat fără drept într-un imobilul situat pe strada Livezilor din municipiu.

În scurt timp, la faţa locului a ajuns un echipaj de jandarmerie, care a descoperit în incinta imobilului respectiv, un grup de şase tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 ani, toţi cu domiciliul în municipiul Tulcea.

Bărbatul care a făcut sesizarea a declarat jandarmilor că imobilul nu este locuit şi nici mobilat, iar în interior nu există bunuri sau valori, dar, cu toate acestea, tinerii pătrund fără drept, iar în multe situaţii au produs şi pagube prin distrugerea unor bunuri  fixe. 

Cei şase tineri au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea pentru continuarea verificărilor, unde au recunoscut faptul că au intrat fără drept în incinta imobilului prin geamul spart al uşii de acces.

Jandarmii le-au întocmit actele premergătoare fiind susceptibili de comiterea infracţiunii de Violare de domiciliufaptă prevăzută în Codul Penal. Actele procedurale au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, în vederea continuării cercetărilor.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite