„Tineri (şi) întreprinzători“: Liceeni tulceni au realizat cinci firme de exerciţiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Centrul European pentru Diversitate (Centrul EUdivers), implementează în municipiul Tulcea, în perioada 1 februarie-31 mai 2012, proiectul „Tineri (şi) întreprinzători“.

Grupul ţintă este format din 30 de tineri tulceni, proveniţi de la unităţi de învăţământ din municipiul Tulcea  (Liceul Teoretic Grigore Moisil, Colegiul Dobrogean Spiru Haret, Colegiul Tehnic Henri Coandă, Colegiul Economic Delta Dunării, Liceul Pedagogic, Şcoala de Arte şi Meserii nr.3 Tulcea).
Pe parcursul activităţilor proiectului liceenii au beneficiat de sesiuni de instruire în comunicare şi teambuilding, management de proiect şi managementul firmei iar rezultatul muncii lor s-a concretizat în cinci firme de exerciţiu care răspund unor nevoi identificate în comunitate. Firmele  vor fi active pe Internet până la finalul lunii mai.
Pentru a-şi pune în valoare munca, cele cinci echipe de tineri antreprenori au realizat prezentări în Power Point, pe care le vor prezenta astăzi, începând cu ora 12.00  în sala de conferinţe a Hotelului Delta.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite