Tatăl unui poliţist controlează transportul local din Sulina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Transport local în Sulina (foto arhivă)
Transport local în Sulina (foto arhivă)

Firma Unicat Conf SRL a rămas recent, prin intermediul funcţionarilor din Primăria Sulina, singura societate de transport în comun din Sulina, după ce a reuşit în scurt timp să se infiltreze pe piaţa locală, notează azi ziaruldetulcea.ro.

Localnicii spun că în timp ce microbuzele familiei poliţistului tulcean Cristi Iordache circulau cu cea mai mare viteză, cu oameni în picioare îngrămădiţi şi de multe ori fără să se elibereze bilete, microbuzele concurenţei erau atent supravegheate, oprite pentru a se număra pasagerii şi diverse multe alte şicane clasice.
Ca tacâmul să fie complet, fără acordul Consiliului Local, la data de 16 august reprezentanţii Primăriei, ca urmare a unor adrese înaintate de firma tatălui poliţistului şi de către colegii acestuia de la Poliţia Sulina a decis rezilierea Contractului de Delegare a Gestiunii Activităţii de Transport Public pentru firma ce efectua curse pe traseul numărul 1. Printre motivele invocate se numără şi existenţa unei datorii de 2234 de lei, asta în condiţiile în care taxele plătite la buget ating sute de milioane.
Află din ziaruldetulcea.ro întreaga poveste.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite