FOTO Tatăl elevului ridicat de poliţişti de la Jean Monnet: „Un coleg de liceu de-al lui Alex a luat mulţi bani de la cămătari!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Bibu este fiul consilierului PDL, Nicolae Bibu
Alexandru Bibu este fiul consilierului PDL, Nicolae Bibu

Consilierul local tulcean Nicolae Bibu dezvăluie motivul pentru care fiul său, Alexandru Bibu, a fost luat de poliţişti din timpul orelor şi dus la secţie pentru declaraţii.

Nicolae Bibu, tatăl elevului ridicat de poliţişti de la Liceul Jean Monet spune că Alexandru, fiul său, s-a trezit prins într-un dosar de cămătarie fără să aibă nicio vină.
„El are un prieten bun, coleg, care venea des la noi acasă. Acesta a luat bani de la cămătari şi apoi a intrat într-o situaţie fără întoarcere, ştiţi ce se spune despre cămătari. Colegul se plângea că trebuie să dea mai mulţi bani, că sunt presiuni asupra lui, şi probabil telefonul acestuia era ascultat. Aşa s-a ajuns la fiul meu, care cunoştea situaţia din poveştile prietenului său“ povesteşte Nicolae Bibu, om de afaceri şi consilier local în Tulcea.

image

FOTO: Nicolae Bibu


Acesta spune că nu ştia că fiul lui este urmărit şi că iniţial poliţiştii au ţinut morţiş să discute numai cu băiatul, fără să le spună nimic părinţilor.

Ciţiţi  în ziarul Adevărul de azi întreaga poveste spusă de Nicolae Bibu şi ce spune acesta despre accidentul produs de fiul său în vară !

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite