Tânărul acuzat că a omorât o femeie care locuia în Delta Dunării a fost găsit în Spania!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuț Alexandru Mititelu (22 de ani) din comuna Maliuc, sat Vulturu a fost depistat la mijlocul lunii ianuarie în Spania iar ieri a fost adus la Tulcea și va fi cercetat în arest preventiv.

Ionuț Alexandru Mititelu (22 de ani) din comuna Maliuc, sat Vulturu este acuzat de procurorii tulceni că ar fi ucis-o, cu intenție, pe Ionela Ștefan (44 de ani), o femeie de afaceri din București care se stabilise de câțiva ani în Delta Dunării. Băiatul a fost prins la mijlocul lunii ianuarie în Spania, iar ieri a fost adus la Tulcea și va fi cercetat în arest preventiv.
„În seara zilei de 5 ianuarie 2012, pe fondul unor relaţii conflictuale mai vechi şi a consumului de băuturi alcoolice, inculpatul a mers la magazinul victimei, unde a agresat-o, doborând-o la pământ, împrejurare în care inculpatul i-a fracturat mai multe coaste, i-a provocat hemoragie internă şi i-a obturat căile respiratorii cu mâna până ce aceasta a decedat“, spune procuror Laura Subțirelu, prim adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
Pe data de 10 ianuarie, la patru zile de la descoperirea cadavrului, Tribunalul Tulcea a emis mandat de arestare în lipsă a inculpatului Alexandru MItitelu, care se sustrăgea urmăririi penale. „Am avut mai multe indicii că inculpatul  părăsit teritoriul României la data 7 ianuarie 2012“, mai spune Laura Subțirelu.
La data de 17 ianuarie 2012 inculpatul a fost depistat pe teritoriul Spaniei şi reţinut în vederea punerii în executare a mandatului de arestare preventivă emis pe numele său de Tribunalul Tulcea. La data de 29.01.2012 inculpatul a fost prezentat judecătorilor pentru a fi audiat.


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite