Tânăr prins cu 6.400 de euro în bancnote false! Suspectul este arestat preventiv!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Voineagu (31 de ani) din comuna Corbu (Constanţa) a fost prins în acest weekend cu câteva mii de euro în bancnote false. Acesta reuşise deja să plaseze pe piaţă peste 1300 de euro din banii falşi.

Bărbatul a fost prins de lucrătorii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate împreună cu cei ai Poliţiei Municipiului Tulcea. Acesta conducea pe strada Babadag  din Tulcea. În maşină avea suma de 6400 euro, în bancnote contrafăcute (de 100 EURO şi 50 EURO).
„Cel în cauză este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de falsificare de monede sau alte valori, falsificare de valori străine şi înşelăciune, pentru că în perioada 10 mai – 04 iunie 2011, a deţinut şi a plasat bancnote contrafăcute, înşelând mai multe persoane din Tulcea cu suma de 1350 EURO“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
Suspectul a fost reţinut pentru 24 ore, iar la duminică Judecătoria Tulcea a emis pe numele acestuia mandat de arestare pentru o perioadă de 29 zile.


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite