Sute de tulceni stau în frig

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Frig în apartamente
Frig în apartamente

Societatea Dalkia a oprit căldura furnizată către şase asociaţii de proprietari care aveau datorii. „Este vorba numai despre datoriile scendente, pe acest sezon rece: nu au plătit facturile pe luna noiembrie. Nu discutăm aici de acele datorii istorice“, spune Dumitru Rubanschi, director al Dalkia.

Reprezentanţii uneia dintre asociaţiile care au rămas fără căldură au reuşit să plătească astăzi facturile pe noiembrie, astfel că primesc deja agent termic. Tulcenii de la alte trei asociaţii de pe strada Gării şi două asociaţii de pe strada Isaccei stau, în continuare, în frig.
„Am somat şi alte 18 asociaţii care au deja întârzieri la plată. Pe data de 6 martie, dacă nu îşi achită datoriile, oprim căldura la toate aceste asociaţii“, spune Rubanschi.
Acesta a mai precizat că societatea Dalkia nu intenţionează să reia furnizarea de  agent termic pentru asociaţiile cu datorii pe acest sezon rece. Aceşti tulceni vor aştepta în frig ca temperaturile să crească la Tulcea. „Nu am oprit furnziarea agentului atunci când erau temperaturi extreme, ci am luat această măsură acum. Nu vom porni căldura pentru cei care nu îşi achită datoriile“, a mai precizat Rubanschi.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite